Skip to main content

Felkérés intézményvezetői pályázatok bizottsági munkáiban való részvételre

2021. november 24

Tartalmas szakmai munka és felelősségteljes időszak van mögöttünk

A tanévkezdés nem csak a köznevelésben rótt jelentős feladatot a szakemberekre, hanem a gyermekvédelem mögött is izgalmas időszak áll. Több intézményben lejárt az intézményvezetők megbízási ciklusa, így új pályázatok kerültek kiírásra.

A javaslattevő bizottságok munkájába a NENESZ egyesület is felkérést kapott, mint a jogszabályban előírt civil szervezetet képviselve.

Szeptemberben az EMMI Budapesti Javítóintézet, az EMMI Debreceni Javítóintézet, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gyermekvédelmi Központ intézményvezetői meghallgatásain Szántó Edina Anna elnök asszony vett részt.

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ intézményvezetői állásának betöltésére kiírt pályázati eljárás eseti bizottságának munkájában az egyesület elnökségét képviselve Mihály Orsolya alapító tag vett részt, aki ezt követően az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat országos igazgatói (magasabb vezetői) beosztására létrehozott bizottság munkájában is jelen volt..

Októberben a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ vezetői meghallgatásain Lőcsei-Balássy Emőke képviselte a NENESZ egyesületet.

Novemberben a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény vezetői meghallgatásán szintén Lőcsei-Balássy Emőke vett részt.

AZ új vezetői ciklushoz a sikeres pályázóknak eredményes szakmai munkát kívánunk!

További híreink

2024. április 22

A FÖLD napja

2024. április 11

A költészet napja

2024. március 22

A VÍZ Világnapja 2024