Skip to main content
2020. október 05

Örömmel tudatjuk, hogy még mindig van lehetőségünk kedvezményesen megtekinteni a Fővárosi Nagycirkusz Tündértánc – Nővarázs előadását.

    A Fővárosi Nagycirkusz így foglalta össze az előadást: "Van humora a Mona Lisának? Mi járhat Picasso, Munch vagy Szinyei Merse Pál nőalakjainak fejében? Hogyan hatnak a cirkuszművészetre Charles Demuth, Gustav Klimt vagy Frida Kahlo híres festményei? A Tündértánc – Nővarázs című előadásban egy kislány szemével és fantáziájával látjuk a valóság mögötti valóságot: s ahogy a gyermeki fantázia végtelen, úgy elevenednek meg a jelenetek is. A szobrok megszólalnak, a képek titkokat súgnak a fülünkbe, a kőből faragott alakok bújócskázni kezdenek velünk, a festett figurák ölükbe ültetnek és álomba ringatnak." Az előadásról szóló leírás megtekinthető: Tündértánc-Nővarázs ajánló

Fővárosi Nagycirkusz Jegyrendelő nyomtatvány Nővarázs előadás 2020.10.01-2020.11.30.

Régi partneri együttműködésünknek köszönhetően örömmel fogadják megrendeléseinket, amelyért 25%-os kedvezményt biztosítanak a Prémium, I. és II. kategóriás jegyekből.

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK (25%)

Felnőtt

Nyugdíjas

Gyerek

Prémium

3375 Ft

2531 Ft

2363 Ft

I. kategória

2925 Ft

2194 Ft

2048 Ft

II.kategória

2625 Ft

1969 Ft

1838 Ft

A mostani helyzetben tudjuk, hogy első a biztonság, ezért a Fővárosi Nagycirkusz önkorlátozó intézkedéseket vezetett be a cirkuszba érkező nézők védelme érdekében.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy:

  • A nézőtéren minden második sort kitakarunk, ezáltal az ültetett előadások teljes biztonsággal zajlanak le.
  • kötelező a maszk használat , akár jegypénztárunkban is vásárolhatnak maszkot.
  • A mellékhelyiségek és a közönségforgalmi terek tisztítási rendjét megdupláztuk.
  • kézfertőtlenítőket helyeztünk ki a bejáratoknál.

Amennyiben lehetősége nem engedi, hogy személyesen látogasson el a cirkuszba, mégis szeretne részese lenni a Cirkusz élménynek, akkor akár már Online formában is megtekintheti az előadást, akár. Részletek a online csatolmány-ban, valamint a Fővárosi Nagycirkusz honlapján.

Vigyázzunk egymásra!

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 06-30-251-0601