Skip to main content

Szebbé tettük 31 nevelőszülői család karácsonyát

2022. december 19

Adventi készülődés várakozással, reménnyel, szervezéssel és összefogással.

Minden évben igyekszünk a karácsonyt is szebbé tenni azok számára akik elkötelezettek a gyermekvédelemben élő gyermekek iránt, illetve azoknak a gyerekeknek és fiataloknak, akik önhibájukon kívül gyermekotthonban, lakásotthonban vagy nevelőszülőknél élnek.

Az idei évben, immár második alkalommal nyújtott segítő kezeket a Pitypang Tagóvoda apraja-nagyja, összefogva óvónénik és óvóbácsik, szülők és gyerekek.
Ennek köszönhetően összesen 31 nevelőszülői család 104 gyermekkel és fiatallal várta izgatottan Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézmény Nevelőszülői Hálózatával karöltve, hogy  december 19-én megérkezzünk Hejőbábára a kisbusznyi karácsonyi ajándékkal.

 

pitypang_tagovoda.png

pitypang__karacsony.jpg

pitypang_mertadnijó.png

 

Köszönjük a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézmény Nevelőszülői Hálózat vezetőinek és munkatársainak, hogy egész évben szívvel és lélekkel dolgoznak és segítenek az itt élő családoknak.
Köszönjük Pitypang Tagóvoda, hogy immár második alkalommal varázsolhattunk csillogó gyerekszemeket és mosolygó gyermekarcokat.
Köszönjük segítő önkénteseinknek, hogy mindig velünk vannak, ha segíteni kell:)

Hálásak vagyunk, hogy részesei lehetünk a szeretetnek, odafigyelésnek, gondoskodásnak és adományozásnak nem csak karácsonykor.

Fogadjátok szeretettel az átadásról készült kisfilmet!