Skip to main content

Tegyük szebbé, jobbá intézményeinket - közös segítségnyújtás

2022. október 28

Megszépült és még otthonosabbá vált együttműködésünknek köszönhetően a Tornanádaskai Lakásotthon.

 Felajánlást kaptunk Farkas Zsuzsannától arra vonatkozóan, hogy szinte egy egész lakásnyi bútoradománnyal szeretné segíteni intézményeinket, a gyermekvédelemben élő gyermekeket és fiatalokat. A felajánlást köszönettel elfogadtuk, innen kezdődött a munka oroszlánrésze, azaz:

  • találjunk megfelelő helyet, ahol szükség is van rá;
  • találjunk partnert, aki Budapestről a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaskára elszállítja a teherautónyi bútort, természetesen nem piaci áron, hiszen célunk, hogy közösen, együtt segítsünk;
  • találjunk segítőket, akik a pakolásban, rakodásban erős kezeket nyújtanak.

Ismét megmutatkozott az a több éves munka, amelynek köszönhetően mindenhol segítséget, támogatókat találtunk.

Köszönet Farkas Zsuzsannának a felajánlásért, Sramkó Magdolnának a kapcsolat létrehozásáért, Radomszki Lászlónénak a támogatásért és összekötésért, hogy megfelelő helyre kerülhettek a bútorok, Szabó Gábornak a partnerségért és a fuvarozás megoldásáért, Mile Csanádnak, Simon Marcellnek és Terényi Márknak az erős kezekért,  és nem utolsó sorban Farkas Lászlónak hogy a legmegfelelőbb intézményt találta.

Bízunk benne, hogy ez a közös összefogás, Együtt, Velünk, Értünk! mottónkat képviselve szerepvállalásunkat segíti és erősíti a szociális ágazat gyermekvédelmi területén.

koszonet baz megye

butorkoszonet 2

butorkoszonet 1

butorkoszonet 3

butorkoszonet 4

butorkoszonet 5

butorkoszonet 6