Skip to main content

Több raklapnyi papíradomány intézményeinknek

2022. október 05

Írni, rajzolni, festeni, hajtogatni, vágni, gyűrni, és... "Az üres, tiszta papír a remekmű lehetőségét is ígéri."

 Vámos Miklós idézete minden gyermekre is igaz. Hiszen, ha papír van, unatkozni sem lehet.

A Grafit Pencil Nyomda több intézményünknek, tagintézményünknek biztosította a lehetőséget, hiszen két kisbusznyi papíradománnyal segített minket, segítette a gyerekekeket kreatívitásuk határtalan kibontakoztatásában.

papir

Szabó Gáborral, a Grafit Pencil Nyomda ügyvezető igazgatójával közel egy évtizedes a Nenesz egyesület szakmai múltja. Többek között pályaorientációs szakmai kirándulásokat szerveztünk a nyomdába, ahol a gyermekek és fiatalok betekintést nyerhettek a papír felhasználásához kapcsolódó szakmai munkába, megismerhették az egyes munkafolyamatokat mind a nyomdai gépek mellett, mind az adminisztratív munkakörben.

A Grafit Pencil Nyomda segítette, támogatta a rendezvényeinket, hol oklevelek készítésével, hol érmek és serlegek biztosításával a gyermekek nagy örömére. Minden megjelenésünket roll upok és reklámanyagok kísérik, amelyek egy része szintén a Grafit Pencil Nyomdának köszönhető, mint nyomdai termék.

Köszönjük az odafigyelést, a támogatást és az együttműködést, amely bízunk benne, hogy az elkövetkezendő évtizedekben is a segítségünkre lesz.