Skip to main content

Állandó kedvezményes belépési lehetőség a Fővárosi Állat- és Növénykertbe

egész évben

A Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a NENESZ egyesület együttműködésének köszönhetően kedvezményes partneri jeggyel látogatható az Állatkert egész évben

A NENESZ és az Állatkert együttműködésének fő célja a szociális és gyermekvédelmi ágazatot érintően, kiemelten a Budapesten, gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek, fiatal felnőttek, valamint a szociális intézményekben élő gondozottak számára a szervezett formában történő, kulturális programlehetőségek biztosítása.

Az Állatkertben (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.) több tucat különböző program várja az érdeklődőket, szikrázó napsütésben ugyanúgy, mint hóhullásban. Állatbemutatók, előadások, látványetetések, állati találkozások a szabadban, és fedett helyen egyaránt. 

A kedvezményes belépéshez a tervezett látogatást megelőzően legalább két nappal regisztráció szükséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen az alábbi adatok megadásával:
Név/intézmény:
Igényelt jegyek száma:
Kapcsolattartó:
Mobil:
E-mail:

Jó szórakozást kíván a Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a NENESZ egyesület Elnöksége

További programok