Skip to main content

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség - József Attila Színház

2023. 03. 1-2-3.

A József Attila Színházzal való együttműködésnek köszönhetően igazán kedvezményes színházlátogatási lehetőséget kínálunk!

Amadeus
2023. március 1. 18 óra, szerda
 

"Mozart, az öntörvényű géniusz csupán egyetlen embernél talál megértésre: az udvari komponista, Antonio Salieri ismeri fel az ifjú zsenialitását. Idővel Salieri óvó szeretete aljas féltékenységbe fordul, és már csak egy célja marad: megsemmisíteni az ifjú zsenit, elsöpörve ezzel életművét is.
Az Oscar-díjas Miloš Forman filmből is ismerős naiv zseni és féltékeny középszerű alkotó története varázslatos időutazás a klasszikus zene világában."
(Főszerepben: Fila Balázs, Tasnádi Bence)

amadeus

 Szabó Magda: Régimódi történet
2023. március 2. 19 óra, csütörtök 

Az írónő egyik legnépszerűbb művében édesanyjának, Jablonczay Lenkének életét és sorsát, valamint egy debreceni polgári család és egy egész korszak történetét tárja elénk naplók, háztartási könyvek, a szereplők versei, elbeszélései, levelek, szóbeli és írásbeli visszaemlékezések alapján.
(Főszerepben: Molnár Zsuzsanna, Kónya Merlin Renáta, Fehér Anna, Nemcsák Károly)

regimodi tortenet

Portugál
2023. március 3. 19 óra, péntek

E tragikomédiában a magyar falu jól ismert figurái elevenednek meg, jellemző helyzeteikben; nagyobbrészt egy kocsma hűvösében mondják el mindazt, amit az életükről fontosnak tartanak és kimondhatnak. A Portugál helyzetkép, a várakozás és az elvágyódás története.
Főszerepben: Szabó Gabi, Lábodi Ádám, Kónya Merlin Renáta, Lukács Dániel)

portugal.jpg

 Jegyek a gyermekvédelmi, szociális intézményeknek, oktatási intézményeknektagjainknak és partnereinknek a József Attila Színházzal való együttműködésnek köszönhetően kedvezményesen 1.500 Ft/fő. (Eredeti jegyár: 6.400Ft)

Helyszín: József Attila Színház 1163 Budapest,  Váci út 63.
Javasolt korosztály: 12+
Jelentkezés az alábbi linken, 2023. március 01. szerda 10 óráig:
JEGYIGÉNYLÉS 

Az űrlap kitöltésével, azaz a jegyigény leadásával egyidejűleg kérjük a jegyek darabszámának megfelelő kedvezményes összeget a jegyek lefoglalása érdekében a NENESZ egyesület részére átutalni.
Kedvezményezett: NENESZ
OTP 11716008-22530756
Közlemény: Jegyigénylő neve + előadás címe

Az előadáshoz jó szórakozást kíván a József Attila Színház és a NENESZ egyesület

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük a lehetőséget a József Attila Színháznak!

További programok