Skip to main content

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség - József Attila Színház

2023.04.30. 15 óra

A József Attila Színházzal való együttműködésnek köszönhetően igazán kedvezményes színházlátogatási lehetőséget kínálunk!

Szibériai csárdás- 2023. április 30. vasárnap 15 óra
"Magyar katonáknak kell megszólaltatniuk Kálmán Imre zseniális operettjét, a Csárdáskirálynőt. Nincs jelmezük, díszletük, alig van hangszerük, nincs közöttük képzett színész, és a női szerepeket is nekik kell játszani. Viszont a hazajutás a tét, tehát nem kérdés: az előadásnak sikerülnie kell! Fergeteges humor, fülbemászó dallamok és mellbevágó üzenet: Tasnádi István igaz történeten alapuló, lélekemelő komédiája."

Jegyek a gyermekvédelmi, szociális intézményeknek, oktatási intézményeknek, tagjainknak és partnereinknek a József Attila Színházzal való együttműködésnek köszönhetően kedvezményesen 1.500 Ft/fő. (Eredeti jegyár: 6.400Ft)

Helyszín: József Attila Színház 1163 Budapest,  Váci út 63.
Javasolt korosztály: 12+
Jelentkezés az alábbi linken, 2023. április 28. péntek 18 óráig: 
JEGYIGÉNYLÉS

Jegyek a helyszínen előadás előtt közvetlenül is fizethetők és vehetők átilletve ha van rá lehetőség az űrlap kitöltésével, azaz a jegyigény leadásával egyidejűleg kérjük a jegyek darabszámának megfelelő kedvezményes összeget a jegyek lefoglalása érdekében a NENESZ egyesület részére átutalni. Ez esetben a jegyek online kerülnek megküldésre.
Kedvezményezett: NENESZ
OTP 11716008-22530756
Közlemény: Jegyigénylő neve + előadás címe

Az előadáshoz jó szórakozást kíván a József Attila Színház és a NENESZ egyesület
Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük a lehetőséget a József Attila Színháznak!