Skip to main content

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Kövek c. előadásra - Karinthy Színház

2023. 03. 31. 15 óra

"A KÖVEK című történet két kamaszról szól. Kamaszokról kamaszoknak."

A Karinthy Színházzal való együttműködésnek köszönhetően igazán kedvezményes színházlátogatási lehetőséget kínálunk. Kövek | karinthyszinhaz.hu

A történet két kamaszról szól. Kamaszokról kamaszoknak. De mielőtt továbbírjuk az ismertetőt: Mit jelent egyáltalán a kamasz szó? Ki tudja? Komisz. Kamat. Tinédzser.
Shy tizenhárom éves, Yahoo pedig tizenöt. A suliból ismerik egymást. Unalomból (vagy nem, ki tudja), szeretethiányból (vagy nem, ki tudja), figyelemfelkeltésből (vagy nem, ki tudja), butaságból (vagy nem, ki tudja) betörnek egy raktárba, aztán kalandvágyból (vagy nem, ki tudja) megpróbálnak felgyújtani egy macskát - végül egyszerű csínytevésből (vagy nem, ki tudja) köveket dobálnak egy felüljáró tetejéről az alattuk elhaladó autókra. Tetteik nem maradnak következmények nélkül.
Kié a felelősség? Mennyiben vétkes a két fiatal? Hol a határ bűn és csínytevés között? Ki tudja?

Az előadás hossza: 60 perc + 60 perc kiscsoportos, interaktív foglalkozás a darab témájában, a szereplők, valamint a rendező-drámapedagógus irányításával. Az előadás a drámapedagógiai foglalkozással teljes!

Jegyek a gyermekvédelmi, szociális intézményeknek 1.000Ft, oktatási intézményeknektagjainknak és partnereinknek a Karinthy Színházzal való együttműködésnek köszönhetően kedvezményesen 1.500 forint. (Eredeti jegyár: 3.000Ft)

Időpont: 2023. március 31. péntek 15 óra
Helyszín: Karinthy Színház 1115 Budapest,  Bartók Béla út 130.
Érkezés és jegyátvétel: 14.15 -  14.45 óra között.
Javasolt korosztály: 12+
Jelentkezés az alábbi linken, 2023. március 20. hétfő 16 óráig:
JEGYIGÉNYLÉS 

Az űrlap kitöltésével, azaz a jegyigény leadásával egyidejűleg kérjük a jegyek darabszámának megfelelő kedvezményes összeget a jegyek lefoglalása érdekében a NENESZ egyesület részére átutalni.
Kedvezményezett: NENESZ
OTP 11716008-22530756
Közlemény: Jegyigénylő neve + Kövek

Az előadáshoz jó szórakozást kíván a Karinthy Színház és a NENESZ egyesület

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük a lehetőséget a Karinthy Színháznak!

További programok