Skip to main content

MTK Budapest – DVSC mérkőzés

2022.05.15. 16.00

OTP Bank Liga 33. forduló

A NENESZ egyesület, az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel invitálnak a 2021-2022-es bajnoki évad utolsó hazai mérkőzésére, 2022. május 15. (vasárnap) 16.00 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.
Kapunyitás: 14:00 óra

Óriási téttel bír a mérkőzés, hiszen a zárófordulóban sorra kerülő meccs a kiesésről dönt: a nagyot hajrázó csapatunk csak győzelem esetén maradhat bent az OTP Bank Ligában.
Eddig 91 alkalommal találkozott egymással a két csapat az élvonalban, és a történelem az MTK mellett szól: a mérkőzések közel fele (41) kék-fehér sikerrel zárult - emellett 31 debreceni győzelem, valamint 19 döntetlen a mérleg.
Ősszel három év után találkozott egymással a két együttes az élvonalban az Új Hidegkuti Nándor Stadionban: bár vezettünk, de a meccs 1-1-es döntetlennel zárult, míg idén februárban Debrecenben a hazaiak nyertek.
Az MTKa sikerhez egy rosszabb sorozatot kellene megszakítani, hiszen a két együttes utolsó nyolc egymás elleni meccsén nem sikerült nyerni. Utoljára 2016 márciusában győzött az MTK a Loki ellen.

Ami a hazai mérleget illeti: 2010 tavasza és 2018 decembere között nem szenvedtek vereséget a piros-fehérektől hazai pályán, a legjobb debreceni időszak vendégként az 1998 májusa és 2001 májusa közötti volt, amikor is öt meccs során csak egyszer szenvedett vereséget a DVSC.
Ezt követően viszont az MTK-nak volt egy négyes hazai győzelmi sorozata 2001 és 2003 között, ugyanez megismétlődött 2013 és 2016 között.
A párharc általában az MTK sikerességét hozta: a kék-fehérek pályaválasztása mellett lejátszott 43 bajnokiból 25-öt nyert meg a budapesti klub.

A programra csoportosan vagy egyénileg is lehet jelentkezni, amelyre a nevelőket, pedagógusokat is szeretettel várjuk.
A mérkőzésre a térítésmentes jegyigényeket 2022. május 12. (csütörtök) 15 óráig várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címre az alábbi adatok megadásával:

Név:
Intézmény:
Igényelt jegyek száma:
Kapcsolattartó:
Mobil:
E-mail:

A belépőjegyeket ezután e-mailben fogjuk  megküldeni, e-ticket formájában.
A jegyeket nyomtatva szükséges a belépéskor bemutatni, valamint felnőtteknek szükséges fényképes személyazonosság igazolására alkalmas okirat!

Szeretettel várunk Benneteket!
A programlehetőségért köszönet az MTK Budapest labdarúgó klub vezetőségének!

További programok