Skip to main content

MTK Budapest – Mezőkövesd Zsóry FC

2022.04.22. 20.00

OTP Bank Liga 29. forduló

A NENESZ egyesület, az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel invitálnak a 2021-2022-es bajnoki évad soron következő hazai mérkőzésére, 2022. április 22. (péntek) 20.00 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.

Ez lesz a két csapat mindössze 14. első osztályú bajnokija. 2013 nyarán került sor az első élvonalbeli párharcra a két klub között, azt a mieink biztosan 3-0-ra nyerték - ezt viszont három mezőkövesdi siker követte (mindegyik egygólos siker volt). Ezután viszont három olyan mérkőzés következett, amelyeken az MTK nem kapott ki, majd újra a matyóföldieknek ment jobban. Az összmérleg jelenleg kiegyenlített: 5 MTK-siker és 5 kövesdi győzelem mellett három párharc döntetlennel zárult.

Az MTK hazai pályán az első három párharcból kettőt megnyert, majd a Mezőkövesd az azt követő három összecsapás egyikén sem szenvedett vereséget az Új Hidegkuti Nándor Stadionban - ezt a sorozatot törtük meg 2021 szeptemberében, amikor is egy hajrában esett találattal legyőztük a kövesdieket (1-0). A két csapat másik, idei szezonban lejátszott találkozója döntetlennel zárult (1-1), így ebben az idényben még veretlenek vagyunk a sárga-kékek ellen.

Kapunyitás: 18.00 óra

A programra csoportosan vagy egyénileg is lehet jelentkezni, amelyre a nevelőket, pedagógusokat is szeretettel várjuk.
A mérkőzésre a térítésmentes jegyigényeket 2022. április 21. (csütörtök) 9 óráig várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címre az alábbi adatok megadásával:

Név:
Intézmény:
Igényelt jegyek száma:
Kapcsolattartó:
Mobil:
E-mail:

A belépőjegyeket ezután e-mailben fogjuk  megküldeni, e-ticket formájában.
A jegyeket nyomtatva szükséges a belépéskor bemutatni, valamint felnőtteknek szükséges fényképes személyazonosság igazolására alkalmas okirat!

Szeretettel várunk Benneteket!
A programlehetőségért köszönet az MTK Budapest labdarúgó klub vezetőségének!