Skip to main content

Kedvezményes kulturális programlehetőség a Nemzeti Táncszínház Rumini c. előadására

2023. 04. 25. 15 óra

Mindenki a fedélzetre! Ne késlekedj hát, tarts velem egy nem mindennapi utazásra! Berg Judit méltán népszerű regénysorozata első kötetének karakterei elevenednek meg a Nemzeti Táncszínházban.

A Nemzeti Táncszínház szeretettel várja Önöket kedd délutáni gyermekelőadására.

2023. április 25. kedd 15:00
Rumini - 
gyermek táncjáték Berg Judit kalandregénye nyomán az Inversedance-Fodor Zoltán Társulat előadásában
Helyszín: Nemzeti Táncszínház 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
Javasolt korosztály: 4+
Időtartam: 1 felvonás, 60 perc

"Mindenki a fedélzetre! Napkeltekor útnak indul a Szélkirálynő. Az úticél Pelevár, a világ legnagyobb kikötője.  Mint a hajó kapitánya várom lelkes, vidám,szorgos és eszes matrózok jelentkezését! Utunk nem lesz veszélytelen, át kell kelnünk a Ragacs-tengeren és talán a Sárkány-szorost sem tudjuk kikerülni, küldetésünk azonban fontos! Rumini, a bátor és talpraesett kisegér kalandos története sokak szívébe belopta magát az elmúlt években. Berg Judit méltán népszerű regénysorozata első kötetének karakterei elevenednek meg az Inversedance Társulat legújabb, interaktív gyermekprodukciójában. Testet ölt a fantázia, hogy keresztülrepítsen Rumini kalandos utazásán megküzdve megannyi veszéllyel, szárazföldön innen és a határtalan tengeren túl."

Jegyek a NENESZ egyesület Nemzeti Táncszínházzal való együttműködésének köszönhetően kedvezményesen 2.000 Ft/fő (3.000Ft helyett).

Jelentkezés az alábbi linken, 2023. április 24. hétfő 10 óráig: 
JEGYIGÉNYLÉS 

Jegyek átvétele és kifizetése előzetes regisztráció, majd visszaigazolást követően a helyszínen előadás előtt 14.15 - 14.45 óra között a Táncszínház jegypénztárában.

Az előadáshoz jó szórakozást kíván a Nemzeti Táncszínház és a NENESZ egyesület
Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük a lehetőséget a Nemzeti Táncszínháznak!

rumini