Skip to main content

Beszámolónk a 2022. évről a nemzetközi színtéren is megjelenik

2023. június 30
Örömmel osztjuk meg a FICE International - Nevelőotthonok Nemzetközi Szövetsége szervezet 2022. évi jelentését, beszámolóját.

FICE-International-t 1948-ban alapították az UNESCO védnöksége alatt Trogenben (Svájc).
A FICE International kapcsolatot tart fenn az UNESCO-val, az UNICEF-fel, az Európa Tanáccsal és az ECOSOC-val. Tagja a Child Rights Connect civil szervezetnek és az 
ENSACT-nek
Több mint 30 ország – FICE szekció – tagja van a szervezetnek Európából, Afrikából és Amerikából, amelynek Magyarországot képviselve a NENESZ egyesület is tagja.

VÍZIÓ
A FICE-International víziója, hogy világszerte kontinenseken átívelő hálózatokat hozzon létre a veszélyeztetett gyermekekkel, a speciális igényű gyermekekkel, valamint az otthonon kívüli gondozásban lévő gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó tevékenységek és mindazok támogatására. Minden tevékenység célja a gyermek vagy fiatal személyiségének, érdeklődésének és szükségleteinek tiszteletben tartása. 

A beszámoló 20 ország éves jelentését tartalmazza, közte a NENESZ egyesület beszámolóját is.  Az izgalmas projektjek és tevékenységek mind-mind a gyermekek és fiatalok, valamint a szakemberek támogatása érdekében valósultak meg.
Köszönet a nemzeti szekcióknak, akik tájékoztatást adtak az előző évi tevékenységükről, projektjeikről!  
Köszönet az aktív Tagoknak, Partnereknek, Támogatóknak és Önkénteseknek, akik részt vesznek, segítik a programok megvalósulását!
 
Jelentés ITT vagy a képre kattintva olvasható, amelyben a magyarországi NENESZ egyesület, mint FICE tag beszámolója a 38. oldalon található.
 
fice beszamolo 2022
 
 

További híreink