Skip to main content

Freestyle mentorprogram beszámoló 2023 november

2023. november 30

"Milyen véletlen, vagy talán a sors keze, hogy Ádám vezetékneve lett később a "védjegye..." 
A NENESZ egyesület freestyle mentora, Szabados Ádám beszámolója

A NENESZ egyesület mentorprogramjának fő célja a tehetséggondozás és a szabadidő hasznos eltöltése. Jelenleg három kulcsfontosságú területen valósítjuk meg a programot: kultúra, irodalom-költészet, valamint a sport, különös hangsúlyt fektetve a freestyle focira. A program célcsoportját a hátrányos helyzetű gyermekek és a gyermekvédelemben élő fiatalok alkotják, akiknek lehetőséget kínálunk a tehetségük kibontakoztatására és személyes fejlődésük támogatására.

A mentorprogram küldetése az, hogy segítse és inspirálja a résztvevőket, hogy felfedezzék és fejlesszék saját tehetségüket. Cél: a fiatalok önbizalmának növelése, kreatív kifejezőképességük fejlesztése, és az életük pozitív irányba terelése. A program tevékenységei magukban foglalják az önkéntes mentorok segítségét és irányítását, akik saját területükön szakértők. A sportágat a freestyle focira fókuszáló mentor vezeti, segítve a fiatalokat a trükkök és labdakezelés fejlesztésében.

"Milyen véletlen, vagy talán a sors keze, hogy Ádám vezetékneve lett később a "védjegye. Hiszen a freestyle szó önmagában a szabadságot rejti, és Ádám "szabados" játéka a labdával, a gondokat felejti. ..." Gárdonyi László "szpíker" fogalmazta meg-e szavakat mentorunkhoz, Szabados Ádámhoz kapcsolódóan. És milyen igaza volt! :)

A novemberi hónap az őszi időjárás ellenére is bővelkedett sportos izgalmakban. Több színvonalas eseményen is felléptek a freestylerek és szórakoztató műsorral keltettek mindenhol izgalmas hangulatot. Nádudvaron és Budapesten, Csepelen egyaránt elkápráztatták a közönséget, kicsiket és nagyokat.. Az intézményekben a  gyermekek freestyle focira való képzése folyamatosan zajlik, készülnek a tavaszi országos bajnoksagra, megmérettetésre.

2311 freestyle beszamolo2

 

2311 freestyle beszamolo3

2311 freestyle beszamolo
Beszámolót készítette:
Szabados Ádám
freestyle világrekorder, mentor

További híreink