Skip to main content

Semmi sem változik - ez pedig nagy hír!

2023. június 14
Tisztújító közgyűlést tartott 2023. június 14-én a  NENESZ egyesület.
kozgyules
Az évi rendes közgyúlés megtartására többek között azért került sor, mert eltelt újabb négy év, az elnökség mandátuma automatikusan lejárt. Az egyesület tagjai a közgyűlésen megerősítették a jelenlegi elnökséget posztjukon, így a munka folytatódhat tovább. 
 
- Időnként hátra is érdemes nézni. Az elmúlt négy év olyan kihívásokat hozott, amelyekre senki nem volt felkészülve, mert nem is lehetett. - mondta el Szántó Edina Anna, az egyesület régi-új elnöke. - A mi feladatunk is átalakult. Nem gondoltuk volna a négyéves ciklus megkezdésekor, hogy egy világjárvány és egy háború a szomszédban is megtörténik majd. Ugyanakkor rengeteg jót éltünk meg éppen ezekből a helyzetekből adódóan. Szívmelengető volt látni az összefogást a Covid idején, ahogy az egy éve tartó háborúhoz kapcsolódóan is. 

A teljessség igénye nélkül a 2022. évben a szociális és gyermekvédelem területén mindösszesen 2160 gyermek és fiatal, nevelő, nevelőszülő, gondozó és munkatárs számára biztosított a NENESZ egyesület összesen 81 kulturális, szabadidős és sport programot.

Az egyesület - támogatóival közösen - évente több millió forinttal segíti a nevelőszülőknél és nevelőotthonban élőket, miközben programok tucatjait szervezi évente több ezer gyermeknek és nevelőiknek. Ez a munka pedig további négy évig folytatódhat Gősi Tamás alelnök, dr. Herczeg Krisztián elnökségi tag,  és Szántó Edina Anna elnök irányításával. 

 
Köszönjük Tagjainknak, Önkénteseinknek és Partnereinknek, hogy az elmúlt időszakban és mellettünk álltak és a jövőben is velük folytathatjuk szakmai tevékenységünket.
 
A NENESZ egyesület 2022. évi beszámolója honlapunk Rólunk/Beszámolók menüpontja alatt elérhető.

További híreink