Skip to main content

Mentorprogram beszámoló 2023 december

2023. december 31

"Felemelő, hogy ennyire türelmesen, ennyire kimagaslóan haladhatunk."
A NENESZ egyesület költő mentora, Bőthy Attila beszámolója

A mentorprogram küldetése az, hogy segítse és inspirálja a résztvevőket. 
A karácsonyi ünnepkörbe bekapcsolódván Hegymagasra és Herendre kapott meghívást Bőthy Attila költő,- mentor és Szabados Ádám freestyle focibajnok egy jótékonysági adománygyűjtő rendezvénysorozat keretein belül. Rengeteg segítőkész emberrel találkozhattak, ahol Attila beszélhetett a költészete főbb mozzanatairól, az elkészült - de még meg nem jelenített- kötetekről, a mentorprogramról és a jövőre vonatkozó tervekről.

A sok  érdekes dolog között  Szabados Ádám freestyler mentor részletezte a sportban elért sikereit, a világrekordját, megismertette az emberekkel a freesytle focit, majd áttértek a NENESZBEN betöltött közös tevékenységeinkre. 

A NENESZ egyesület mentorprogramjának fő célja a tehetséggondozás és a szabadidő hasznos eltöltése, amely jelenleg három kulcsfontosságú területen valósul meg: kultúra, irodalom-költészet, valamint a sport, különös hangsúlyt fektetve a freestyle focira. Ezzel lehetőséget szeretnénk kínálni a gyermekek és fiatalok tehetségének kibontakoztatására és személyes fejlődésük támogatására.

Az adományozásoknak hála több százezer forint értékű tartós élelmiszer, sütő,-főző alapanyag, mélyhűtött áru gyűlt össze elsősorban a Cseppkő Gyermekotthonban zajló foglalkozássorozatra, amely közel fél évre elegendő a Reménysziget Sportegyesület főzőszakosztályának fenntartásához. “Azt hiszem ez egy óriási teljesítmény. Jó érzéssel tölt el a missziónk sikeressége, az emberek segítőkéssége, jóakarata és áldása a mi karitatív munkánkhoz. Nem tudjuk elégszer megköszönni ezeket a pozitív visszacsatolásokat!” - fogalmazott Attila.

Mikulás napján a fiatal mentorok ellátogattak a Déméter Alapítványhoz, ahol évről évre freestyle foci bemutatóval kedveskednek a leukémiából felépülő gyerekeknek es csaladjuknak. A gyerekek nagyon örültek a bemutatónak, nagy öröm volt látni,hogy 7 év után ugyanolyan lelkes a közönség mint az első bemutatónál. - fogalmaztot Ádám az eseményről.

Mentoraink és a NENESZ egyesület tartalmas évet tudhat maga mögött!

2312_mentor2.jpeg

2312_mentor1.jpeg

 

Beszámolót készítette:
Bőthy Attila
költő, mentor

és

Szabados Ádám
freestyler mentor

További híreink