Skip to main content

Óvoda az óvodában, azaz hogyan segítsünk egymásnak

2023. szeptember 15

Egyesület - alapítvány - óvoda, azaz Együtt! Velünk! Értünk!

Mindannyian emlékszünk a gyermekkorunk játékaira, az idő nélküli játszásokra, amikor még nem kebelezett be minket a rohanó világ.

Egy angyalföldi óvoda lelkes és elkötelezett óvodapedagógusa, Marcsi kereste meg a NENESZ egyesületet azzal a lehetőséggel, hogy játékokat, gyermekbútorokat szeretnének adományozni a gyermekvédelemben élő gyermekek számára. Gondolkodtunk, egyeztettünk, és végül "A jövő gyermekeiért" Alapítvánnyal, a Pilisi Gyermekotthon, Óvoda, Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola alapítványával vettük fel a kapcsolatot. 

Nem volt most sem egyszerű dolgunk, hiszen a kisbusz szinte szempillantás alatt megtelt a gyerekeknek szánt kis konyhabútorokkal, hozzá való eszközökkel, számtalan játékkal és plüssmackóval, továbbá az óvodai létet megkönnyítő használati eszközökkel, amelyet lelkes segítőinkkel az óvodából mindannyian pakolva, logisztikázva töltöttük meg padlótól a plafonig a rendelkezésünkre álló kisbuszt.

Pilisre érkezve nagy szeretettel vártak minket kicsik és nagyok, és az intézményt megtekintve, szinte egyből meg is találtuk az új szerzemények végleges helyeit, ahol hamarosan birtokba vehetik majd a gyerekek.

Köszönjük a támogatást, hiszen így válik valósággá az Együtt! Velünk! Értünk! mottónk.

butor5

butor4

 

butor3

butor2

 Támogató partner:  Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.

További híreink