Skip to main content

Sporttal a Gyermekekért Bajnokság

2022. június 16

Közös szervezésű nyárindító focitornára invitáltuk az érdeklődő csapatokat 

Hagyományosan minden évben megrendezésre kerül a Sporttal a gyermekekért Bajnokság. Az idei évben is az UTE Atlétikai Stadionja adott helyett a 8. alkalommal megszervezésre került eseménynek.

A megnyitón a NENESZ egyesület képviseletében Szántó Edina Anna elnök és Szabados Ádám a Reménysziget Sportegyesület Freestyle szakosztályának vezetője, freestyler világrekorder köszöntötte a résztvevő csapatokat.

A megmérettetésen a Cseppkő Gyermekotthon és a Szilágyi Gyermekotthon csapatai mellett a BGSZC Keleti Károly Közgazdasági Technikum 10. évfolyamos fiataljai, valamint társadalmi szerepvállalásának keretében  a Magyar Közút Nonprofit Zrt. központi és mérnökségi kollégái vettek részt.

A Sporttal a gyermekekért elnevezésű rendezvény keretében a figyelmet szeretnénk felhívni a gyermekvédelmi gondoskodásban - gyermekotthonban, nevelőszülőknél - élő gyermekek számára, hiszen az integráció, a társadalmi szerepvállalás, az odafigyelés egymásra tudatosan és közvetetten is ott van mindennapjainkban kimondva és kimondatlanul is.

A Bajnokság eredményhirdetését dr. Herczeg Krisztián a Reménysziget Sportegyesület elnöke nyitotta meg, ahol köszönetet mondott a sportolóknak a sportszerű játékért, valamint partnereinknek és támogatóinknak a verseny sikeres lebonyolításában való közreműködésért.

A díjak átadása során Zámbó Sándor az UTE örökös tisztelebeli bajnoka, 33-szoros válogatott labdarúgó játékos lelkesítette a fiatalokat, buzdította őket a sportra, valamint osztotta meg sportbeli élményeit. Köszönjük Sanyi bácsi!

A Bajnokság során töretlen volt a focisták lelkesedése, amelynek köszönhetően az alábbi eredmények születtek:

I.   helyezett Cseppkő ifi csapat
II.  helyezett Pisti csapat
III. helyezett Cseppek csapata
III. helyezett Közút csapata
V.  helyezett Szilágyi csapata
Gólkirály: Szabó Géza - Cseppkő ifi csapata
Legjobb játékos: Fodor Gábor - Cseppek csapata
Legjobb kapus: Kasza Péter - Szilágyi csapata

Gratulálunk a nyerteseknek, köszönjük az eseményen való részvételt.

sporttal a gyermemekért 2022.06.16

 

emleklap zambo sandor

A Sporttal a gyermekekért Bajnokságról készített összefoglaló kisfilm itt érhető el: