Skip to main content

"Színházra nevelés", avagy Topolcsányi Laura: Hókirálynő című színházi nevelési előadások megvalósítása a Turay Ida Színházban

2023. december 15

A "színházra nevelés" lehet nem a legjobb kifejezés, azonban hisszük, hogy fontos beszélgetni, foglalkozásokat tartani a gyerekeknek!

A Turay Ida Színházzal közel egy évtizedre nyúlik vissza partneri kapcsolatunk, amelynek köszönhetően, sok száz gyermek vehetett részt a Színház előadásain.Kicsiknek és nagyoknak szóló műsoraikhoz, gyakran drámapedagógiai beszélgetések, közönségtalálkozók, valamint tematikus programok kapcsolódnak.

A 2023. év is több ilyen előadást és előadás utáni beszélgetést tartogatott a NENESZ egyesület célcsoportjához tartozó gyermekeknek, amelynek köszönhetően a színházi élményen túl az előadást követően a rendezővel, színészekkel nyílt lehetőség az előadás megbeszélésére, az élmények megosztására és nem utolsó sorban élmény- és drámapedagógiai foglalkozásra.

Az interaktív beszélgetés kicsikre és nagyokra, szakemberekre és nevelő-pedagógusokra is nagy hatással volt, figyelve a csillogó szempárakat és hallgatva a kíváncsi kérdéseket.

Köszönjük a Turay Ida Színház támogatását!

 

2023_turayidaszinhaz_3.jpeg

2023_turayidaszinhaz_2.jpeg

2023_turayidaszinhaz_4.jpeg

 

További híreink