Skip to main content

Változott az állandó kedvezmény mértéke a Fővárosi Állat- és Növénykertbe

2023. május 26

A Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a NENESZ egyesület együttműködésének köszönhetően továbbra is kedvezményes partneri jeggyel látogatható az Állatkert egész évben

A NENESZ és az Állatkert együttműködésének fő célja elsősorban a szociális és gyermekvédelmi ágazatot érintően a gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek, fiatal felnőttek, valamint a szociális intézményekben élő gondozottak számára a szervezett formában történő, kulturális programlehetőségek biztosítása.

A Fővárosi Állat- és Növénykerttel 2010-re datálódik együttműködésünk, amely időszak alatt több ezer gyermek és fiatal, valamint a szociális ellátásban élő tagunk, partnerünk látogathatta meg az Állatkertet, amelyért hálás köszönettel tartozunk az Állatkert mindenkori Vezetőségének.

Jelen gazdasági helyzet indokolttá tette az Állatkert részére, hogy a kedvezmény mértéke módosításra kerüljön 2023. június 01-től 1.000Ft-ról 1.400Ft-ra.

A NENESZ egyesület tagjai és partnerei részére továbbra is kedvezményes belépésre van lehetőség, amely 1.400Ft/fő áron biztosítja az állatkerti belépőjegyet, ehhez változatlanul regisztráció szükséges a tervezett látogatást megelőzően legalább 3 munkanappal az alábbi Űrlap kitöltésével:
Kedvezményes partneri jegy regisztráció

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jó szórakozást kíván a Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a NENESZ egyesület Elnöksége

 

fank elefant


fank zsiraf

 

 

További híreink

2024. április 22

A FÖLD napja

2024. április 11

A költészet napja

2024. március 22

A VÍZ Világnapja 2024