Skip to main content

Kedvezményes programlehetőség kamaszoknak a Bubamara c. előadásra a Turay Ida Színházban

2024. 02. 27. kedd 14 óra

Józsefvárosi West Side Story! Szívszorító történet egy szerelemről melyet mindkét család ellenez.

Turay Ida Színházzal való együttműködésnek köszönhetően kedvezményes színházlátogatási lehetőséget kínálunk, majd az azt követően fél órában előadás elemző foglalkozási lehetőség a darab írójával, rendezőjével, színészeivel 8. osztályos és középiskolás diákoknak.

Időpont: 2024. február 27. kedd 14.00-17.00 óra
Előadás címe: BUBAMARA
Kedvezményes jegyár: 3900 Ft/fő /Osztályonként 1 kísérő jegy ingyenes./
Helyszín: TURAY IDA SZÍNHÁZ - 1089 Budapest Kálvária tér 6.-
Korosztály: 13+ év
 
"Szívszorító történet egy szerelemről melyet mindkét család ellenez, de a fiatalok bebizonyítják: nem számít, hogy valaki Budán vagy a Józsefvárosban lakik, hogy gazdag, vagy éppen csak megél valahogy, a lényeg, hogy őszintén nézzenek egymás szemébe. Fantasztikus dallamok, táncok, fiatalos energiák, humor, késpengék villanása, szerelmes pillantások, kimondott igazságok és nevetés váltják egymást ebben a rendkívül izgalmas előadásban."

Jegyigénylés az űrlap kitöltésével, majd a jegyigény leadásával egyidejűleg kérjük a jegyek darabszámának megfelelő kedvezményes összeget a jegyek lefoglalása érdekében a NENESZ egyesület részére átutalni.
Kedvezményezett: NENESZ
OTP 11716008-22530756
Közlemény: Jegyigénylő neve + Bubamara

Jegyátvétel az űrlapon jelzettek szerint közvetlenül a színház jegypénztárában a visszaigazoló emailben megadott jeligére hivatkozva jegypénztári nyitvatartási időben:
 K-P: 14:00-19:00.

Jelentkezés az alábbi űrlapon, 2024. január 23. kedd 15 óráig: 
A jegyigénylés már nem elérhető.

Az előadáshoz jó szórakozást kíván a Turay Ida Színház és a NENESZ egyesület

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

bubamara.jpeg