Skip to main content

A Remény gyermekei c. térítésmentes előadás a Nemzeti Színházban

A Remény Gyermekei, ukrán artisták gálaműsora - cirkusz, tánc, remény, összetartás! A cirkusz világában kezet nyújtunk, ha leesnél elkapunk.

A NENESZ egyesület több éve együttműködik, partneri viszonyban áll a Fővárosi Nagycirkusszal. Ennek köszönhetően az alábbi térítésmentes programra invitáljuk az Érdeklődőket.

Február vége 24. óta számtalan ember élete vált bizonytalanná egyik pillanatról a másikra, szorul segítő kézre. A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ, az INspirál Cirkuszközpont, a BIAK, a Recirquel Társulat és a Balance Akrobatika & Torna Club összefogásának köszönhetően 114 cirkusziskolás gyermeknek és tanáraiknak van fedél a feje felett, étkezésük megoldott és tanulmányaikat sem kellett feladniuk.  

A világhírű Kijevi Cirkuszakadémia -, a Harkovi Cirkusziskola - , és több ukrán artista stúdió növendékei hónapok óta itt tökéletesítik tudásukat. „A Remény Gyermekei” című cirkuszi előadásukkal, a Fővárosi Nagycirkusz és a Nemzeti Színház közös produkciójaként lépnek színpadra 2022. június 15-én, 19:00 órakor a Nemzeti Színház Nagyszínpadán.

A Fővárosi Nagycirkusz és a Nemzeti Színház közös produkciójában 25 tehetséges ukrán artista és táncos lép fel azzal a Kristóf Krisztián által rendezett műsorral, amellyel a Cirkuszi Világnapon, a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál szervezőbizottsága és Stephanie hercegnő támogatásával létrejött jótékonysági előadássorozaton mutatkoztak be.  

Az előadás térítésmentesen látogatható. 

Amennyiben szeretnél részt venni az eseményen semmi mást nem kell tenned, mint kattintani a jegyvásárlás gombon, kiválasztani az ülőhelyedet és kinyomtatni a jegyed, vagy a belépéskor felmutatni a telefonod. 
Jegyek az alábbi linken elérhetőek:
https://jegymester.hu/production/620662/a-remeny-gyermekei/62003050

A linkre kattintva kiválasztható az ülőhely/helyek, majd tovább lépve ki tudja nyomtatni vagy le tudja menteni, a térítésmentes, helyre szóló belépőt. 

Bízunk benne, hogy minél több gyermek, fiatal, felnőtt és nevelő eljut az előadásra.

További programok