Skip to main content

2024-ben is állandó kedvezményes belépési lehetőség a Fővárosi Állat- és Növénykertbe

egész évben

A Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a NENESZ egyesület együttműködésének köszönhetően kedvezményes partneri jeggyel látogatható az Állatkert egész évben

A NENESZ és az Állatkert együttműködésének fő célja elsősorban a szociális és gyermekvédelmi ágazatot érintően, kiemelten a Budapesten, gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek, fiatal felnőttek, valamint a szociális intézményekben élő gondozottak számára a szervezett formában történő, kulturális programlehetőségek biztosítása.

Az Állatkertben (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.) több tucat különböző program várja az érdeklődőket, szikrázó napsütésben ugyanúgy, mint hóhullásban. Állatbemutatók, előadások, látványetetések, állati találkozások a szabadban, és fedett helyen egyaránt. 

A NENESZ egyesület tagjai és partnerei részére kedvezményes belépésre van lehetőség, amely 2024. március 01-től 1.500 Ft/fő áron biztosítja az állatkerti belépőjegyet, ehhez regisztráció szükséges a tervezett látogatást megelőzően legalább 3 munkanappal az alábbi Űrlap kitöltésével:
Kedvezményes partneri jegy regisztráció

A 2 év alatti gyermekeknek Babajegy (400Ft/gyermek) vásárolható a helyszínen az Állatkert jegypénztárában.

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jó szórakozást kíván a Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a NENESZ egyesület Elnöksége

 

fank elefant


fank zsiraf

 

 

További programok