Skip to main content

Állandó kedvezmények a Fővárosi Nagycirkuszba

egész évben

A Fővárosi Nagycirkusz és a NENESZ egyesület együttműködésének köszönhetően állandó 25%-os kedvezménnyel lehetünk részesei a Cirkusz előadásainak

A Fővárosi Nagycirkusz 2022. április 9 – szeptember 18. közötti előadása a RAIN Esőcirkusz.
A Rain-Esőcirkusz című produkció lélegzetelállító, különleges vízi cirkuszi show-val kápráztatja el a közönséget. A különleges vizes technika igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit. A műsor egy cirkuszi imádság a békéért és a megtisztulásért, a kegyelemért és a megbocsátásért. Ima azért, hogy a világ egy szebb és jobb hely legyen, az emberek szívéből pedig úgy párologjon el a harag és gyűlölködés, ahogy a tavaszi zápor faleveleken megpihenő vízcseppjei az első meleg napsugarak hatására. A műsor a békéről és a békéért szól – amely az elmúlt évtizedekben nem volt aktuálisabb, mint amennyire ma az.

2022. május 5 – 8. között az AO Show látható a Fővárosi Nagycirkuszban.
A AO Show a bambusz cirkusz, az akrobatika, a kortársművészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözete. Ez egy igazán egyedi, látványos és innovatív előadás, amely egy egészen különleges és egzotikus világba repíti a nézőit, miközben minden érzékszervére és gondolataira is hatást gyakorol. A Show hitelesen mutatja be Vietnám szépségét, amelyet a legteljesebb módon ábrázolnak a bambusz cirkusz, az akrobatika, a kortárstánc, a zene, a kortársművészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözetével. A bambusz és a rattan anyagok kreatív felhasználásával és a különböző művészeti ágak kombinálásával dinamikusan jelennek meg az életképek, a hagyományok, a félelmek, a vidámság és a népi hiedelmek.

Kedvezményes jegyvásárlás 25 % kedvezménnyel a Jegyrendelő kitöltésével, és annak megküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Kedvezményes jegyvásárlással kapcsolatban keresse bizalommal a Fővárosi Nagycirkusz Közönségszervezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Jó szórakozást kíván a Fővárosi Nagycirkusz és a NENESZ egyesület Elnöksége

További programok