Skip to main content

Budapesti Gyermekvédelmi nap a Fővárosi Állat- és Növénykertben

2022.03.28.

A Fővárosi Állat- és Növénykert adott otthont 2022. március 28-án a NENESZ szervezésében 9. alkalommal megrendezésre került Budapesti Gyermekvédelmi nap a Fővárosi Állat- és Növénykertben rendezvénynek.

 Az elmúlt időszak nem könnyítette meg a dolgunkat, de március utolsó hétfőjén a Márciusban nefelejcs programsorozat keretében ismét több száz gyermek látoghatott el az Állatkertbe. Ezen a napon fővárosi és vidéki intézményekből is érkeztek óvodás, kisiskolás gyerekek, fiatalok, hogy a várva várt tavaszi napon részesei lehessenek az Állatkerti élmények keretében a Cápasulinak, Műemlék és állatkerttörténeti sétának, a látványetetéseknek és az állatbemutatóknak.

A NENESZ egyesület és a Fővárosi Állat-és Növénykert közötti együttműködés 10 évre nyúlik vissza, amelynek célja, a szociális és gyermekvédelmi ágazatot érintően, kiemelten a gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek, fiatal felnőttek, valamint a szociális intézményekben élő gondozottak számára a szervezett formában történő, kulturális programlehetőségek biztosítása.

Köszönjük a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársainak, hogy ezen a napon is, és az év minden napján lehetőséget biztosítanak a kedvezményes belépésre.
Köszönet a Rauch Hungária Kft-nek, hogy rendezvényről-rendezvényre gondoskodnak szomjoltásunkról.
Köszönet tagjainknak, hogy mindig velünk vannak a szervezésben, ehhez naphoz kapcsolódóan Szalontai Szilvia tagunknak áldozatos koordináló tevékenységéért.

a marciusban nefelejcs 20220328