Skip to main content

Egy csepp méz a Radnóti Színházban

2022.11.05. és 11.22. 19 óra

Kedvezményes kulturális kikapcsolódási lehetőség

 A Radnóti Színházzal való együttműködésünknek köszönhetően Shelagh Delaney: Egy csepp méz című előadásának megtekintésére van lehetőség 2022. november 5. szombat 19 óra és 22. kedd 19 órai kezdettel.
Kedvezményes jegyárak: 3.600Ft - 4.400Ft.

Shelagh Delaney hősei marginalizált alakok. A szegénység, a másság, a kirekesztett lét fojtogató közegében próbálnak boldogulni – ki hogyan tud. Jo fiatalsága minden erejével és romlatlanságával élni akar, alkotni, szeretni. Anyja, Helen cinikus és kiábrándult; ő már elrontotta az életét, de kétségbeesetten kapkod a boldogság illúziója után. Mindenki hajt valamit, mindenki menekül valami elől. És közben mindenki tudja: lehet álmodni és álmodozni, megízlelni a mézet, de a társadalom kereteit szétfeszíteni lehetetlen – az ötvenes évek Angliájában éppúgy, mint ma Magyarországon.
Az Egy csepp méz humorral, részvéttel és indulattal megírt pontos és érzékeny látlelet.

Szereposztás: Jo - Mészáros Blanka, Helen - Kováts Adél, Peter - Rusznák András, Fiú - Baki Dániel, Geof - Porogi Ádám; Rendezte: Valló Péter

Igények leadása:

Előadás címe:
Előadás időpontja:
Igényelt jegyek száma:
Jelige a kedvezmény igénybevételéhez: NENESZ egyesület
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó e-mailcíme és telefonszáma:

Fenti adatok megküldése e-mailen közvetlenül a Radnóti Színház részére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., másolatbanEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
További információ a NENESZ egyesületre hivatkozva: 
Gyepesi Zsuzsa közönségszervező
06 30 246 7535; 06 1 322 1071
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Radnóti Színház
Budapest VI. Nagymező u. 11.

Az előadásokhoz jó szórakozást kíván a Radnóti Színház és a NENESZ egyesület