Skip to main content

Budapesti Gyermekvédelmi nap a Fővárosi Állat- és Növénykertben

2023. 03. 27.

A Márciusban nefelejcs kulturális programsorozat keretében Budapesti Gyermekvédelmi nap a Fővárosi Állat- és Növénykertben

A Fővárosi Állat- és Növénykert 10 éve ad otthont  a NENESZ szervezésében megrendezésre kerülő Budapesti Gyermekvédelmi nap a Fővárosi Állat- és Növénykertben rendezvénynek.

Az elmúlt időszak nem könnyítette meg a dolgunkat, de március utolsó hétfőjén ismét lehetőséget biztosítunk Állatkert látogatására, megőrizve a korábban elkezdett hagyományunkat. Ezen a napon fővárosi és vidéki intézményekből is érkezhetnek óvodás, kisiskolás gyerekek, fiatalok, hogy a várva várt tavaszi napon részesei lehessenek az Állatkerti élmények keretében a Cápasulinak, Műemlék és állatkerttörténeti sétának, a látványetetéseknek és az állatbemutatóknak.

A NENESZ egyesület és a Fővárosi Állat-és Növénykert közötti együttműködés 10 évre nyúlik vissza, amelynek célja, a szociális és gyermekvédelmi ágazatot érintően, kiemelten a gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek, fiatal felnőttek, valamint a szociális intézményekben élő gondozottak számára a szervezett formában történő, kulturális programlehetőségek biztosítása. Köszönjük a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársainak, hogy ezen a napon is, és az év minden napján lehetőséget biztosítanak a kedvezményes belépésre. Az Állatkertben (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.) több tucat különböző program várja az érdeklődőket, szikrázó napsütésben ugyanúgy, mint hóhullásban. Állatbemutatók, előadások, látványetetések, állati találkozások a szabadban, és fedett helyen egyaránt. 

2023. március 27-én Budapesti Gyermekvédelmi nap a Fővárosi Állat- és Növénykertben, amelynek keretében a NENESZ egyesület tagjai és partnerei részére a szokásos kedvezményes belépésre van lehetőség, amely 1.000Ft/fő áron biztosítja az állatkerti belépőjegyet, ehhez regisztráció szükséges legkésőbb 2023. március 23. csütörtök 14 óráig az alábbi Űrlap kitöltésével:
Kedvezményes partneri jegy regisztráció

A regisztráló csoportok számára igyekszünk egy kis meglepetéssel kedveskedni, ehhez kérjük a fenti űrlapon az Állatkertbe érkezés várható idejét is megjelölni.

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jó szórakozást kíván a Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a NENESZ egyesület Elnöksége 

fank elefant


fank zsiraf

 A támogatott tevékenység a Belügyminisztérium támogatásával valósul meg.

 

További programok