Skip to main content

Fővárosi Nagycirkusz - Csodaláda

2023. 11. 15-30.

Mit rejthet a porond közepén az a hatalmas láda? Milyen kincsek vannak benne? Nem titok, de cirkuszi varázslat: számtalan csodát.

A Fővárosi Nagycirkusz és a NENESZ egyesület együttműködésének köszönhetően 2023. november 15-30. között 25%-os kedvezménnyel lehetünk részesei a Cirkusz  új előadásának. A kedvezmény a kiemelt decemberi hónapra nem vonatkozik.

Kedvezményes jegyvásárlás 25 % kedvezménnyel a Jegyrendelő  kitöltésével, és annak megküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Az új előadás címe: Csodaláda

Mit rejthet a porond közepén az a hatalmas láda? Milyen kincsek vannak benne? És a többiben? Kisebben-nagyobban? Ládában és ládikóban?
Nem titok, de cirkuszi varázslat: számtalan csodát. Kisebbet és nagyobbat! Egészen aprót és egészen nagyot! Hiszen ilyen a cirkusz! Az a hely, ahová ha belépsz, csodák történnek veled, és a csodákat viszed magaddal, amikor az előadás után kilépsz majd a cirkusz kapuján.

A Fővárosi Nagycirkusz cirkuszi csodaládája is megannyi titkot rejteget: világhírű artisták mutatnak majd meg egy olyan varázslatos világot, amelyben a béke, az egyensúly, a játékosság, a bizalom, és persze a humor és a nevetés játssza a főszerepet. Szédületes levegőszámok, lenyűgöző mutatványok, bámulatos trükkök, ügyes kutyák és nyargaló paripák várják a nagyérdeműt, akiket a világ egyik legjobb bohócpárosa, Anton & Viktor Franke kalauzol végig az előadáson.

És hogy mit rejt még ez a láda? Az igazi titkot: a szeretet titkát. Csodálkozunk, nevetünk, és azon kapjuk magunkat, hogy mosolyogni kezdünk, egymásra nézünk, megfogjuk feleségünk-férjünk kezét, édesanyánk-édesapánk ölébe kéredzkedünk, összehunyorítunk a gyermekeink-unokáink kócos-copfos feje fölött. Ezt a titkot rejti még a karácsonyi csodaládánk: azt az ajándékot, hogy tudjuk egymást szeretni, tudunk egymásra figyelni, meg tudjuk ölelni egymást. Ez a nagy titka a karácsonynak is, és ezt az ajándékot szeretné adni a Fővárosi Nagycirkusz a közönségnek.

Kedvezményes jegyvásárlással kapcsolatban keresse bizalommal a Fővárosi Nagycirkusz Közönségszervezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Jó szórakozást kíván a Fővárosi Nagycirkusz és a NENESZ egyesület

További programok