Skip to main content

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Hamlet premier előadására - Karinthy Színház

2023. 09. 01. 19 óra

Klasszikus dilemma - "A világ tökéletlen és csonka. Hamlet viszont tökéletesnek, egésznek akarja. "

A Karinthy Színházzal való együttműködésnek köszönhetően igazán kedvezményes színházlátogatási lehetőséget kínálunk. Hamlet | karinthyszinhaz.hu

Hogy lehet, hogy az a hely, ahol együtt pulzál Shakespeare, Da Vinci és Bach ennyire vágyik az önpusztításra? Mert az ember képtelen legyőzni a benne rejlő gonoszságot és mindent elpusztít maga körül. Hogyan vezethet egy ember személyes tragédiájához, ha nem kap elég szeretetet, és az ő tragédiája hogyan vezethet az egész világ tragédiájához?
A Karinthy Színház előadásának középpontjában ezek a kérdések állnak.

premierelőadásra a Színháznak köszönhetően a jegyek kedvezményesen 500 forintért igényelhetők a NENESZ partnereinek, gyermekvédelmi, szociális és oktatási intézményeknek. (Eredeti jegyár: 4.950-6.750 Ft)

Javasolt korosztály: 16+  
Időpont: 2023. szeptember 01. péntek 19 óra
Helyszín: Karinthy Színház 1115 Budapest,  Bartók Béla út 130.


Jelentkezés az alábbi linken, 2023. augusztus 29. kedd 15 óráig:
JEGYIGÉNYLÉS 

Jegyátvétel helyszínen történő átvétel esetén: regisztráció utáni visszajelzésben lévő jeligére hivatkozva az előadás előtt 30 perccel a Színház jegypénztárában.
 
Online jegyek igénylése: A Jegyigénylés űrlap kitöltésével, azaz a jegyigény leadásával egyidejűleg kérjük a jegyek darabszámának megfelelő kedvezményes összeget a jegyek lefoglalása érdekében a NENESZ egyesület részére átutalni.
Kedvezményezett: NENESZ
OTP 11716008-22530756
Közlemény: Jegyigénylő neve + Hamlet

Az előadáshoz jó szórakozást kíván a Karinthy Színház és a NENESZ egyesület

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük a premierelőadás lehetőségét a Karinthy Színháznak!