Skip to main content

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Margarida asszony előadásra - Karinthy Színház

2023. 10. 17. 18.30 óra

Élettan egy felvonásban

A Karinthy Színházzal való együttműködésnek köszönhetően kedvezményes színházlátogatási lehetőséget kínálunk.Margarida asszony | karinthyszinhaz.hu

Margarida asszony, az új tanárnő. Biológia órát tart, de tömény élettan, amit kapunk.
Margarida asszony: szétszórt, riadt, erőszakos, perverz, akarnok, szeretetre éhes, komplexusokkal teli, szerencsétlen nő. A „biológia” órának a nézők is részesei, hiszen ők a diákok. Kegyetlenül pontos, mégis groteszk a tükör, amiben látnunk kell önmagunkat: Margaridát. 

A zseniálisan megírt, humorral teli groteszk dráma egy boldogtalan asszony vergődése a minket körülvevő, egyre őrültebb világban.
A Karinthy Színház előadásának meghatározója a színésznő, Balázs Andrea.

Az előadásra a Színháznak köszönhetően a jegyek kedvezményesen 2.000 forintért igényelhetők a NENESZ partnereinek, gyermekvédelmi, szociális és oktatási intézményeknek. (Eredeti jegyár: 6.000 Ft)

Javasolt korosztály: 16+  
Időpont: 2023. 
október 17. kedd 18.30 óra
Helyszín: Karinthy Színház 1115 Budapest,  Bartók Béla út 130.


Jelentkezés az alábbi linken, 2023. október 16. hétfő 10 óráig:
JEGYIGÉNYLÉS 

Helyszínen történő jegyátvétel: regisztráció utáni visszajelzésben lévő jeligére hivatkozva az előadás előtt 30 perccel a Színház jegypénztárában.
Online jegyek igénylése: A Jegyigénylés űrlap kitöltésével, azaz a jegyigény leadásával egyidejűleg kérjük a jegyek darabszámának megfelelő kedvezményes összeget a jegyek lefoglalása érdekében a NENESZ egyesület részére átutalni.
Kedvezményezett: NENESZ
OTP 11716008-22530756
Közlemény: Jegyigénylő neve + Hamlet

Az előadáshoz jó szórakozást kíván a Karinthy Színház és a NENESZ egyesület

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük az előadás lehetőségét a Karinthy Színháznak!

További programok