Skip to main content

A Magyar Nemzeti Cirkusz budapesti premier előtti jelmezes főpróbája

2023.03.14. 18 óra

Jótékonysági előadásra invitál minden kedves cirkuszbarátot ifj. Richter József és társulata!

A Magyar Nemzeti Cirkusz 2023. március 14-én, kedden 18.00 órakor premier előtti jelmezes főpróbát tart, amely jótékonysági előadásra invitál minden kedves cirkuszbarátot!

Cél, hogy minél többen élvezhessék a több száz éves hagyományokra visszatekintő cirkuszi műfaj, világszínvonalú artistákat felsorakoztató produkcióit és azok a gyermekek is eljuthassanak előadásunkra, akik családjának anyagi lehetőségei korlátozottak, illetve gyermekvédelmi gondoskodásban élnek.

Ezt az előadást a Magyar Nemzeti Cirkusz kifejezetten az alapítványok, egyesületek és szociális szervezetek gyermekközösségeinek kínálja fel, lehetőséget biztosítva arra, hogy partnerei által felejthetetlen cirkuszélményben részesüljenek kicsik és nagyok egyaránt. Ezért az előadáson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Helyszín: Budapest,  XV. Kerület - Pólus Center parkolója
Jegyár: 2000 Ft/fő
Érkezés és jegyátvétel: 17.15 -  17.45 óra között a cirkusz jegypénztárában.

Jelentkezés az alábbi linken, 2023. március 13. hétfő 16 óráig:

JEGYIGÉNYLÉS

A főpróba teljes bevételét az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány számára ajánlja fel a Magyar Nemzeti Cirkusz.
Az előadáshoz jó szórakozást kíván a Magyar Nemzeti Cirkusz és a NENESZ egyesület, mindenkit szeretettel vár ifj. Richter József és társulata!

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük a lehetőséget a Magyar Nemzeti Cirkusznak!