Skip to main content

MTK Budapest – HR- Rent Kozármisleny

2022.09.04. 17.00

Merkantil Bank Liga 7. forduló

A NENESZ egyesület, az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel invitálnak 2022-2023-as bajnoki évad következő hazai mérkőzésére, 2022. szeptember 04. (vasárnap) 17.00 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.
Kapunyitás: 15:00 óra

Negyedik ellenfele az MTK csapatának a hazai pályán a HR Rent-Kozármisleny csapata lesz a labdarúgó NB II-ben.

A két együttes egymás elleni vetélkedése nem túl régi: csupán két alkalommal találkozott az MTK és a Kozármisleny bajnoki mérkőzéseken. A 2011/12-es NB II-es szereplésünk során mérkőztünk meg két alkalommal leendő ellenfelünkkel, és mindkét meccs a mieink sikerével zárult.
2011 őszén idegenben 5-3-ra nyertünk, jelenlegi pályaedzőnk, Kanta József lőtte a mérkőzés első gólját. A visszavágón, 2012 tavaszán 1-0-ra győztünk hazai pályán.
Csapatunk hat fordulót követően vezeti a Merkantil Bank Liga tabelláját, vasárnapi ellenfelünk a 17. helyen áll egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel: győzelmüket hazai pályán a Tiszakécske ellen szerezték, míg szintén odahaza a PMFC ellen szereztek még pontot - idegenben eddig három vereség a mérlegük. A mieink eddig egyelőre 100%-os teljesítményt nyújtottak az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A programra csoportosan vagy egyénileg is lehet jelentkezni, amelyre a nevelőket, pedagógusokat is szeretettel várjuk.
A mérkőzésre a térítésmentes jegyigényeket  a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címre várjuk az alábbi adatok megadásával:

Név:
Intézmény:
Igényelt jegyek száma:
Kapcsolattartó:
Mobil:
E-mail:

A belépőjegyeket ezután e-mailben fogjuk  megküldeni, e-ticket formájában.
A jegyeket nyomtatva szükséges a belépéskor bemutatni, valamint felnőtteknek szükséges fényképes személyazonosság igazolására alkalmas okirat!

Szeretettel várunk Benneteket!
A programlehetőségért köszönet az MTK Budapest labdarúgó klub vezetőségének!

További programok