Skip to main content

MTK Budapest – Kisvárda Master Good futballmérkőzés

2022.03.19. 19.45

OTP Bank Liga 25. forduló

A NENESZ egyesület, az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel invitálnak a 2021-2022-es bajnoki évad soron következő hazai mérkőzésére, 2022. március 19. (szombat) 19.45 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.

Ez lesz a két csapat mindössze kilencedik első osztályú bajnokija, sőt, alacsonyabb osztályokban sincs túl nagy múltja a párharcnak.

A kisvárdai klub villámrajtot vett az MTK Budapest ellen, hiszen az első öt bajnoki összecsapásból ötöt megnyert. Az NB II-ben, 2017 őszén Kisvárdán 1-0-ra győzött a szabolcsi együttes, majd a tavaszi visszavágón 3-2-re, majd az élvonalban háromszor is 1-0-ra nyert a kelet-magyarországi klub. 
A legutóbbi szezonban viszont szépített az MTK a mérlegen, hiszen a három mérkőzésből egyet megnyert, egy döntetlennel zárult, egyszer nyertek a várdaiak, akik viszont a 2021/22-es szezonban két sikerrel tovább folytatták remek mérlegüket. Első hazai siker továbbra is várat magára ellenük: a találkozó újabb esélyt kínál ennek elérésére, míg a Kisvárda folytatná remek szereplését, hiszen a vendégek a dobogóért küzdenek.

Kapunyitás: 17.45 óra

A programra csoportosan vagy egyénileg is lehet jelentkezni, amelyre a nevelőket, pedagógusokat is szeretettel várjuk.
A mérkőzésre a térítésmentes jegyigényeket 2022. március 17. (csütörtök) 15 óráig várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címre az alábbi adatok megadásával:

Név:
Intézmény:
Igényelt jegyek száma:
Kapcsolattartó:
Mobil:
E-mail:

A belépőjegyeket ezután e-mailben fogjuk  megküldeni, e-ticket formájában.
A jegyeket nyomtatva szükséges a belépéskor bemutatni, valamint felnőtteknek szükséges fényképes személyazonosság igazolására alkalmas okirat!

Szeretettel várunk Benneteket!

További programok