Skip to main content

MTK Budapest – Puskás Akadémia FC

2022.05.04. 17.00

OTP Bank Liga 31. forduló

A NENESZ egyesület, az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel invitálnak a 2021-2022-es bajnoki évad soron következő hazai mérkőzésére, 2022. május 04. (szerda) 17.00 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.
Kapunyitás: 15:00 óra

Viszonylag friss múltja van ennek a párharcnak, hiszen ez lesz a két csapat 16. első osztályú bajnokija.  Az eddigi mérkőzések a kék-fehérek fölényét mutatják, hiszen az eddig lejátszott tizenöt élvonalbeli találkozóból kilencet nyert meg az MTK Budapest egy döntetlen és öt vereség mellett.
Az MTK pályaválasztóként 3 győzelemmel nyitott a Puskás Akadémia ellen (2-1, 1-0, 1-0), majd 2016 áprilisában Dunaújvárosban a “vendégek” szerezték meg a 3 pontot. Ezt egy MTK (3-2), majd két szoros PAFC-siker követte (0-1, 0-1).
Ősszel Komáromi döntött az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, míg idén februárban a mieink Futács és Ramadani góljának köszönhetően 2-1-re nyertek idegenben.  
Érdekesség, hogy a két együttes első 9 párharcából csak egyet nyertek meg a felcsútiak (hetet az MTK Budapest), viszont az utóbbi hat meccsből négy alkalommal a Puskás Akadémia győzött.

A programra csoportosan vagy egyénileg is lehet jelentkezni, amelyre a nevelőket, pedagógusokat is szeretettel várjuk.
A mérkőzésre a térítésmentes jegyigényeket 2022. május 02. (hétfő) 15 óráig várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címre az alábbi adatok megadásával:

Név:
Intézmény:
Igényelt jegyek száma:
Kapcsolattartó:
Mobil:
E-mail:

A belépőjegyeket ezután e-mailben fogjuk  megküldeni, e-ticket formájában.
A jegyeket nyomtatva szükséges a belépéskor bemutatni, valamint felnőtteknek szükséges fényképes személyazonosság igazolására alkalmas okirat!

Szeretettel várunk Benneteket!
A programlehetőségért köszönet az MTK Budapest labdarúgó klub vezetőségének!

További programok