Skip to main content

MTK Budapest – Szeged-Dorogi FC

2022.08.14. 19.00

Merkantil Bank Liga 3. forduló

A NENESZ egyesület, az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel invitálnak 2022-2023-as bajnoki évad következő hazai mérkőzésére, 2022. augusztus 14. (vasárnap) 19.00 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.
Kapunyitás: 15:00 óra

A két együttes egymás elleni vetélkedése több évtizedre nyúlik vissza, első alkalommal 1945. december 9-én találkoztak a felek az élvonalban, melyet további 46 találkozó követett, ebből negyvenegyre az első osztályban került sor.
Egy ízben a kupadöntőben is megmérkőzött a két gárda, melyet az akkoriban Budapesti Bástya néven szereplő MTK csapat 14 ezer néző előtt 3-2-re megnyert 1952. június 1-jén.
Az NB II-ben az eddig lejátszott hat bajnoki közül az MTK csapata négyszer győztesen hagyta el a pályát, egyszer született döntetlen, egyszer pedig a dorogiak örülhettek.

A legutóbbi hazai találkozóra 2020 februárjában került sor, az MTK csapata 2-1-re nyert. Azon a találkozón jelenlegi keretből Somodi Bence, Varju Benedek, Mezei Szabolcs, Palincsár Martin és Bognár István is pályára lépett. Az MTK mérlege az idei szezonban két forduló után egy győzelem és egy döntetlen, míg a dorogiak két vereséggel nyitották a szezont.

A mérkőzés ingyenesen megtekinthető, előzetes regisztrációt nem igényel!
A belépőjegyeket a kapuknál fogjátok megkapni az MTK biztonsági szolgálat munkatársaitól!

Szeretettel várunk Benneteket!
A programlehetőségért köszönet az MTK Budapest labdarúgó klub vezetőségének!