Skip to main content

MTK Budapest – Tiszakécskei LC

2022.11.06. 15:00

Merkantil Bank Liga 15. forduló

A NENESZ egyesület, az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel invitálnak a 2022-2023-as bajnoki évad következő hazai mérkőzésére, 2022. november 06. (vasárnap) 15 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.
Kapunyitás: 13 óra

Az MTK Budapest 8. ellenfele hazai pályán a Tiszakécskei LC csapata lesz a labdarúgó NB II-ben.
Bár a két együttes nem túl gyakran csapott össze egymással, a közös történelem már közel 30 évre nyúlik vissza: az MTK csapata a Tiszakécskével megmérkőzött már az NB I-ben és az NB II-ben is. Az első meccsre még 1994-ben, a másodosztályban került sor, a hazai csapat 1-0-ra nyert. A visszavágón azonban hazai pályán kikaptak 2-1-re - ez az egyetlen vereség vasárnapi ellenfél ellen.
Azóta egy találkozó kivételével - amely 0-0-s döntetlennel zárult - mindegyik összecsapás az MTK sikerével zárult: 1997-ben immáron az élvonalban hazai pályán 5-2-re nyert, ezt két másodosztályú siker követte.
2019 szeptemberében 3-0-ra nyertek idegenben, majd az eddigi utolsó találkozón, hazai pályán 2-1-re győztek. Érdekesség, hogy a jelenlegi csapatból Bognár István mindkét meccsen eredményes volt, de Somodi Bence, Nagy Zsombor, Varju Benedek, Kata Mihály és Palincsár Martin is pályára lépett a párharcok valamelyikén.
Az ellenfél 2017-ben a megyei I. osztályban, míg 2018-ban az NB III-ban végzett az első helyen, így feljutott az NB II-be, és azóta mindegyik szezonban meg tudott kapaszkodni a magyar futball második vonalában.

A programra csoportosan vagy egyénileg is lehet jelentkezni, amelyre a nevelőket, pedagógusokat is szeretettel várjuk.
A mérkőzésre a térítésmentes jegyigényeket 2022. november 04. (péntek) 12 óráig várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címre az alábbi adatok megadásával:

Név:
Intézmény:
Igényelt jegyek száma:
Kapcsolattartó:
Mobil:
E-mail:

A belépőjegyeket ezután e-mailben fogjuk  megküldeni, e-ticket formájában.
A jegyeket nyomtatva szükséges a belépéskor bemutatni, valamint felnőtteknek szükséges fényképes személyazonosság igazolására alkalmas okirat!

Szeretettel várunk Benneteket!
A programlehetőségért köszönet az MTK Budapest labdarúgó klub vezetőségének!