Skip to main content

MTK Budapest és a ZTE FC futballmérkőzés

2022.02.04. 20:00

MTK Budapest – ZTE FC, OTP Bank Liga 19. forduló

A NENESZ egyesület, az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel invitálnak a 2021-2022-es bajnoki évad soron következő hazai mérkőzésére, 2022. február 04. (péntek) 20.00 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.

A két klub párharca csupán a 70-es évektől tart: az 1972-ben megrendezett első egymás elleni bajnoki döntetlennel zárult, a mieink az ötödik meccsen szerezték meg az első győzelmet. Sokáig kiegyenlített volt az egymás elleni mérleg, 1977 és 1980 között például hét bajnokiból hat döntetlennel zárult.
A párharc során az MTK legsikeresebb időszakát a 2000-es évek hozták: a 2002 és 2008 között lejátszott 12 bajnokiból tizenegy a  sikerükkel zárult, volt egy nyolcmeccses győzelmi sorozat is. Az azóta megrendezett hét bajnokiból viszont hatot a zalaiak nyertek meg.
Az MTK pályaválasztása mellett viszont az utolsó találkozót az MTK csapata nyerte meg, 2021 márciusában 3-0-ra győztek az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.
Az összmérleg az MTK javára dől el, hiszen 32-szer nyertek, 27-szer a ZTE, míg 15 alkalommal döntetlen született.
Ebben a szezonban egyszer már találkozott egymással a két csapat, ősszel 2-0-ra nyertek hazai pályán a zalaiak.

Kapunyitás: 18 óra

A programra csoportosan vagy egyénileg is lehet jelentkezni, amelyre a nevelőket, pedagógusokat is szeretettel várjuk.
A mérkőzésre a térítésmentes jegyigényeket 2022. február 03. (csütörtök) 15 óráig várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus címre az alábbi adatok megadásával:

Név:
Intézmény:
Igényelt jegyek száma:
Kapcsolattartó:
Mobil:
E-mail:

A belépőjegyeket ezután e-mailben fogjuk  megküldeni, e-ticket formájában.
A jegyeket nyomtatva szükséges a belépéskor bemutatni, valamint felnőtteknek szükséges a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY vagy EESZT applikáció, valamint fényképes személyazonosság igazolására alkalmas okirat!

Szeretettel várunk Benneteket!