Skip to main content

SOHA kampány 2024. március Pest vármegye

2024. március 13

"A felhők felett mindig kék az ég." 

Tavasz, éled a természet, minden újra életre kel, minden újra indul. 
Mi is így tettük, hiszen hosszas előkészület, szakmai egyeztetések, szakemberek bevonása után folytattuk a megkezdett munkát a SOHA kampány véget nem érő feladataiban.
SOHA ketkez 03
 
Pest vármegyei egyházi közoktatási intézményben tartottunk március közepén interaktív foglalkozásokat játékos formában a bántalmazásról. Érintettük annak formáit, lehetőséget biztosítottunk a gyerekeknek arra, megosszák velünk mit gondolnak ők a témáról, segítettük őket a fogalmak megismerésében és adott esetben a helyzet felismerésében.
 
Tettük mindezt gondolatébresztő filmvetítéssel, érzékenyítéssel, csoportos játékos feladatokkal és sok-sok beszélgetéssel. Igyekeztünk a téma komolysága ellenére színessé tenni a rendhagyó "osztályfőnöki órát". Ezt követően a gyerekek tájékoztató füzetet kaptak, amely segíti a felismerést, a megértést, adott esetben legyen kihez fordulni.
24.03. Soha kampany
 
Köszönet a Grafit Pencil Nyomda Kft. támogatását, valamint a program megvalósítását Valuskáné Omiliák Andreának, Lőcsei-Balássy Emőkének és Szántó Edina Annának.

További híreink

2024. április 22

A FÖLD napja

2024. április 11

A költészet napja

2024. március 22

A VÍZ Világnapja 2024