Skip to main content

Fővárosi Nagycirkusz „Csillagok, égbeli tűk” című nyári műsora

2024.04.07-től

Műsor a bolygónkról, a bolygónkért aggódó csillagokról, a minket féltő Napról és Holdról, a ránk, emberekre gondos szülőként tekintő egész univerzumról!

A Fővárosi Nagycirkusz „Csillagok, égbeli tűk” című nyári műsora a bolygónkról szól, és a bolygónkért aggódó csillagokról, a minket féltő Napról és Holdról, a ránk, emberekre gondos szülőként tekintő egész univerzumról!

És közben a cirkusz is olyan utakra merészkedik, ahol eddig még nem járt: a műsor káprázatos és pazar szuperkoncerté alakul át, melyben az artista és táncos koreográfiák új értelmezést és dimenziókat adnak a legjobb magyar és világslágereknek! Rúzsa Magdi és a Queen, Anna and the Barbies és David Bowie, Cseh Tamás és Michael Jackson dalai talán soha nem szerepeltek még együtt, egy koncerten – kiegészülve artistákkal, táncosokkal, élő zenekarral, videoklipes videó- és fénytechnikával!

S hogy mi a közös bennük? Mi a közös bennünk? Ők mind megérezték, amit mi is: csak rajtunk múlik, hogy megóvjuk egymást és szeretett bolygónkat. És hogy nekünk, embereknek mi a felelősségünk, amikor észrevesszük Földünk arcán a lassan legördülő könnycseppet: „Vigyázz a madárra, ha a válladra repül…”

A műsor időpontjai: szerda- csütörtök -péntek: 15:00-óra, szombat- vasárnap: 11:00, 15:00-óra

Április 07- től- Június 23-ig Szerda- csütörtök- péntek 15:00-óra szombat-vasárnap 11:00 és 15:00-óra.

Május 21-22 (szünet) kedd-szerda
Június 24- től- július 09-ig nyári műsorszünet
Augusztus 14 (szünet) szerda
Augusztus 21-22 (szünet) szerda-csütörtök

Június 10- től-szeptember 01-ig  Szerda- csütörtök-17:00; péntek 15:00-óra; szombat-vasárnap 11:00 és 15:00-óra.
Szeptember 02- től-szeptember 22-ig  Szerda- csütörtök- péntek 15:00-óra szombat-vasárnap 11:00 és 15:00-óra. 

A Fővárosi Nagycirkusz és a NENESZ egyesület együttműködésének köszönhetően 25%-os kedvezménnyel lehetünk részesei a Cirkusz  új előadásának.

2024_fnc_nyari_jegyarak.jpeg

Kedvezményes jegyvásárlás 25 % kedvezménnyel a Jegyrendelő kitöltésével, és annak megküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Kedvezményes jegyvásárlással kapcsolatban keresse bizalommal a Fővárosi Nagycirkusz Közönségszervezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

2024_fnc_nyar.jpeg

Jó szórakozást kíván a Fővárosi Nagycirkusz és a NENESZ egyesület!